head_banner

Warta

  • What are the advantages of food lamination packaging film food lamination film?

    Naon kaunggulan pilem bungkusan laminasi dahareun pilem laminasi dahareun?

    Flim kulit vakum: Konci pikeun téknologi nyaéta pagelaran pilem bungkusan (sapertos thermoforming manjang, résistansi tusukan, sareng sajabana), sareng pompa vakum dina mesin ogé ngagaduhan syarat anu luhur pisan, aliran prosés saderhana dipidangkeun dina tokoh bel...
    Maca deui
  • Food vacuum laminated packaging

    Dahareun vakum laminated bungkusan

    Bungkusan vakum bahan pangan, pilem bungkusan vakum bahan pangan pikeun awak bungkusan vakum penghalang tinggi, aya dina kaayaan vakum pikeun ngégél produk antara pilem transparan sareng baki.Éta tiasa ngajaga warna, ambu sareng kelembutan produk, sareng gaduh bett ...
    Maca deui
  • The Application Of Air Column Bags In The Field

    Aplikasi Kantong Kolom Udara Di Lapang

    Kantong Inflatable ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, salami produk anu aya hubunganana sareng bungkusan sareng kedah diangkut dina waktos anu sami tiasa nganggo kantong kolom hawa.Éta mangrupikeun pengganti anu sampurna pikeun epe, eps, kertas sareng plastik, béaya rendah sareng perlindungan lingkungan, g ...
    Maca deui
  • Features and advantages of air cusion film

    Fitur sareng kaunggulan pilem cusion hawa

    Hiji Air Cusion Film kolom hawa tube tunggal bisa tahan ngeunaan 100kg beurat Kauntungannana pilem cusion hawa cushioned.1. kualitas luhur pe + PA pilem, kuat jeung awét, airtightness tinggi.Kinerja panyalindungan langkung terjamin.2. Bahan dasar anu diuji ku SGS henteu ...
    Maca deui
  • How many days can food be kept in vacuum bags

    Sabaraha dinten pangan tiasa disimpen dina kantong vakum

    Kiwari urang ka mall balanja bakal manggihan loba dahareun sagala kantong vakum-dipakétkeun, jenis bungkusan ieu cara gas dina dahareun anu ngompa jauh pikeun ngahasilkeun kantong vakum-dipak.Ieu bisa ngaronjatkeun waktu neundeun dahareun, kadaharan di jero ogé leuwih lingkungan ...
    Maca deui
  • Precautions for using air column bags

    Pancegahan pikeun ngagunakeun kantong kolom hawa

    Pangaruh pelindung tina kantong kolom hawa cushioned bener alus, tapi aya ogé hiji aral, nyaeta, eta dihasilkeun tina pilem plastik, loba jalma nyaho yén pilem plastik boga cacad nu gampang nojos jeung ruksak ku objék seukeut, jadi kantong kolom hawa ogé boga ...
    Maca deui
  • Such food packaging is too hot! The big list of advantages of Vacuum Skin Packaging

    Bungkusan dahareun sapertos kitu panas teuing!Daptar ageung kauntungan tina Kemasan Kulit Vakum

    Awak-némpelkeun tinggi-panghalang bungkusan vakum, aya dina kaayaan vakum bakal disegel antara pilem transparan jeung baki.Éta tiasa ngajaga warna, rasa sareng kasegaran produk, sareng gaduh tampilan tilu diménsi anu langkung saé tina bungkusan stiker sareng pangaruh ganda ...
    Maca deui
  • Solve the worries of e-commerce air column bag packaging

    Ngarengsekeun kahariwang bungkusan kantong hawa e-commerce

    Salaku e-commerce beuki loba dimekarkeun, aplikasi bungkusan kantong kolom hawa ieu jadi beuki loba nyebar, sarta laun jadi bahan bungkusan penting dina logistik e-commerce, utamana dina bungkusan barang rapuh, hawa kolom bungkusan effic .. .
    Maca deui
  • Which is more suitable for fragile products packaging: air column bag, foam or pearl cotton?

    Mana anu langkung cocog pikeun bungkusan produk rapuh: kantong kolom hawa, busa atanapi katun mutiara?

    Kantong kolom hawa, busa, katun mutiara anu langkung cocog pikeun bungkusan rapuh?Kalayan sirkulasi perdagangan, update produk, pasar ngagaduhan seueur produk ti bumi sareng luar negeri, sareng produk bungkusan rapuh sapertos: kolom inflatable, katun mutiara, jsb. Salaku ...
    Maca deui
  • The characteristics, materials and application range of food packaging bags are briefly introduced

    Karakteristik, bahan sareng rentang aplikasi kantong bungkusan dahareun diwanohkeun sakedap

    Pamakéan kantong vakum bungkusan geus pisan umum, sagala jinis produk asak kayaning: suku hayam, ham, sosis jeung saterusna;Produk acar sapertos acar, produk kacang, buah anu diawetkeun sareng katuangan sanésna anu peryogi diawetkeun beuki seueur dianggo dina bungkusan vakum ...
    Maca deui
  • Good prospects for the development of vacuum food bag packaging

    prospek alus pikeun ngembangkeun vakum bungkusan kantong dahareun

    Kalawan ngembangkeun gancang industri mesin vakum Cina urang, industri produksi kantong vakum domestik ogé geus miboga ngembangkeun saluyu, laju tumuwuh taunan jeung laju kauntungan anu diantara forefront industri domestik, anu loba dipaké dina kantong kantong dahareun ...
    Maca deui
  • The role of vacuum packaging bags and the handling of air leakage

    Peran kantong bungkusan vakum sareng nanganan bocor hawa

    Kantong bungkusan vakum dahareun mangrupikeun éfék visual anu munggaran tina dahareun, desain kantong bungkusan vakum anu éndah, atmosfir sareng maju.Kamungkinan para nasabah mertimbangkeun mésér sabagian luhur.Kantong bungkusan vakum dahareun, ogé katelah decompression p ...
    Maca deui